σε Εργαστήριο Αρτοποιίας

Γαστρονομικό ταξίδι από το Σ.Δ.Ε. Πύργου  

Την Τρίτη 2-4-2019 το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας του Πύργου πραγματοποίησε εκπαιδευτική επίσκεψη στο εργαστήριο αρτοποιίας  DEMANAS στον Πύργο. Ο κ. Πέτρος Αναστασόπουλος ιδιοκτήτης του αρτοποιείου και εκπαιδευτής στο ΔΙΕΚ Πύργου, στο τμήμα Αρτοποιίας-Ζαχαροπλαστικής, υποδέχτηκε τους εκπαιδευόμενους  και τους εκπαιδευτές του σχεδίου δράσης με τίτλο «Γαστρονομικό ταξίδι στο νομό Ηλείας».

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης οι εκπαιδευόμενοι του Σ.Δ.Ε Πύργου ,συνοδευόμενοι από τους υπεύθυνους εκπαιδευτές του σχεδίου δράσης Σταμάτη Τσικόγια και Σπυριδούλα Αλεξίου, ξεναγήθηκαν στο εργαστήριο του αρτοποιείου και στη συνέχεια με τη βοήθεια του κυρίου Αναστασόπουλου και των εκπαιδευομένων του ΔΙΕΚ έφτιαξαν διάφορα αρτοσκευάσματα, μια διαδικασία την οποία χάρηκαν ιδιαίτερα.

Εκπαιδευόμενοι του Σ.Δ.Ε. Πύργου «ζυμώνουν» στο Εργαστήριο Demanas, στο πλαίσιο του Σχεδίου Δράσης-Project «Γαστρονομικό ταξίδι στο νομό Ηλείας»

Το παρόν έδωσε στην εκπαιδευτική επίσκεψη και ο διευθυντής του Σχολείου  Δεύτερης Ευκαιρίας του Πύργου κ. Δημήτρης Αγγελόπουλος. Το Σ.Δ.Ε. Πύργου ευχαριστεί τον κ.  Πέτρο Αναστασόπουλο για την όμορφη φιλοξενία, τα κεράσματα και την ευκαιρία που έδωσε στους εκπαιδευόμενους του σχολείου να βιώσουν από κοντά την εμπειρία παρασκευής αρτοσκευασμάτων.

Αναμνηστική φωτογραφία των ενηλίκων «μαθητών» του Σ.Δ.Ε. Πύργου, όπου παρουσιάζουν τα έργα τους στην αρτοποιία

 

Hits: 459