σεφ Νίκος Παπαδόπουλος

Ο  σεφ Νίκος Παπαδόπουλος

στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Πύργου

 

Ο Νίκος Παπαδόπουλος βρέθηκε στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας του Πύργου την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου. Η επίσκεψη έγινε μετά από κάλεσμα που του απηύθυναν ο Υποδιευθυντής του σχολείου Βασίλης Καρβουνιάρης και οι εκπαιδευτές  Σταμάτης Τσικόγιας και Σπυριδούλα Αλεξίου. Η όλη δράση έγινε στα πλαίσια του Σχεδίου Δράσης (project) με τίτλο “Γαστρονομικό Ταξίδι στον Νομό Ηλείας”.

Ο Σεφ Νίκος Παπαδόπουλος με εκπαιδευόμενους του Σ.Δ.Ε. Πύργου, στο πλαίσιο του Σχεδίου Δράσης “Γαστρονομικό Ταξίδι στον Νομό Ηλείας”

Οι εκπαιδευόμενοι είχαν την ευκαιρία να ακούσουν από τον καταξιωμένο σεφ, μεταξύ άλλων, πληροφορίες για την αξία της Μεσογειακής Διατροφής και συμβουλές γενικότερα για μια υγιεινή διατροφή. Επίσης ο κύριος Παπαδόπουλος αναφέρθηκε σε αλήθειες και μύθους σχετικά με τη διατροφή και δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τις συνθήκες υγιεινής οι οποίες θα πρέπει να τηρούνται κατά την παρασκευή γευμάτων.

Ο κ. Σταμάτης Τσικόγιας (αριστερά), εκπαιδευτής Περιβαλλοντικού Γραμματισμού στο Σ.Δ.Ε. Πύργου, μαζί με τον Υποδιευθυντή κ. Βασίλη Καρβουνιάρη (κέντρο), συζητούν με το σεφ Νίκο Παπαδόπουλο, στην αίθουσα του Α3, για θέματα σχετικά με το Project των εκπαιδευομένων.

 

Ο κύριος Παπαδόπουλος απάντησε πρόθυμα στα ερωτήματα των εκπαιδευομένων οι οποίοι παρακολουθούσαν με μεγάλο ενδιαφέρον. Λίγο πριν το τέλος της επίσκεψης  του, κύριος Παπαδόπουλος μοιράστηκε με τους εκπαιδευόμενους μυστικά παραδοσιακών χριστουγεννιάτικων συνταγών ενόψει των εορτών.

 

Hits: 380