Αγιασμός στο Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Πύργου !!!

Την Τρίτη 5 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος Αγιασμός για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς 2021-2022, στο Σ.Δ.Ε. Πύργου. Στον Αγιασμό παρεβρέθηκαν εκπαιδευόμενοι του Α΄ και Β΄ κύκλου σπουδών με τις οικογένειές τους, φίλοι, εκπαιδευτές και παλαιότεροι μαθητές του σχολείου. Μετά την τέλεση του Αγιασμού, η Διευθύντρια του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας κυρία Μπουροπούλου Νικολία μαζί με τον Υποδιευθυντή του σχολείου κύριο Καρβουνιάρη Βασίλειο και την αποσπασμένη εκπαιδευτικό κυρία Διαμαντοπούλου Βασιλική υποδέχτηκαν και καλωσόρισαν τους εκπαιδευόμενους του σχολείου. Η κυρία Μπουροπούλου επιβράβευσε την απόφαση των εκπαιδευομένων να φοιτήσουν στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Πύργου και τους ευχήθηκαν καλή σχολική χρονιά.
Ο Αγιασμός πραγματοποιήθηκε στον αύλιο (εξωερικό) χώρο του σχολείου τηρώντας τα μέτρα προληπτικής προστασίας κατά του Covid-19, εφαρμόζοντας τις οδηγίες που προκύπτουν απο τις σχετικές ισχύουσες κείμενες διατάξεις.
Το Σ.Δ.Ε. Πύργου είναι Δημόσιο σχολείο με δωρεάν φοίτηση και υπάγεται στο Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων. Το σχολείο απευθύνεται σε ενηλίκους όπου μετά από φοίτηση δύο χρόνων μόνο, παίρνουν Απολυτήριο Γυμνασίου.