Αγιασμός στο τμήμα εκτός έδρας Αμαλιάδας του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Πύργου !!!

Την Τετάρτη 6 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος Αγιασμός για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς 2021-2022, στο τμήμα εκτός έδρας στην Αμαλιάδα του Σ.Δ.Ε. Πύργου. Στον Αγιασμό παρεβρέθηκαν εκπαιδευόμενοι του Α΄ και Β΄ κύκλου σπουδών με τις οικογένειές τους, φίλοι και παλαιότεροι μαθητές του σχολείου. Μετά την τέλεση του Αγιασμού, ο Υποδιευθυντής του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας κύριος Καρβουνιάρης Βασίλειος μαζί με την υπεύθυνη του τμήματος εκτός έδρας κυρία Γκάτση Γρηγορία υποδέχτηκαν και καλωσόρισαν τους εκπαιδευόμενους του σχολείου, τους επιβράβευσαν για την απόφασή τους να φοιτήσουν στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας και τους ευχήθηκαν καλή σχολική χρονιά.
Ο Αγιασμός πραγματοποιήθηκε στον αύλιο (εξωτερικό) χώρο του σχολείου τηρώντας τα μέτρα προληπτικής προστασίας κατά του Covid-19, εφαρμόζοντας τις οδηγίες που προκύπτουν απο τις σχετικές ισχύουσες κείμενες διατάξεις.
Το Σ.Δ.Ε. Πύργου είναι Δημόσιο σχολείο με δωρεάν φοίτηση και υπάγεται στο Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων. Το σχολείο απευθύνεται σε ενηλίκους όπου μετά από φοίτηση δύο χρόνων μόνο, παίρνουν Απολυτήριο Γυμνασίου.