Αγιασμός στο τμήμα εκτός έδρας Ζαχάρως του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Πύργου !!!

Την Παρασκευή 1 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος Αγιασμός για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς 2021-2022, στο τμήμα εκτός έδρας στην Ζαχάρω του Σ.Δ.Ε. Πύργου. Στον Αγιασμό παρεβρέθηκαν εκπαιδευόμενοι του Α΄ και Β΄ κύκλου σπουδών με τις οικογένειές τους, φίλοι και παλαιότεροι μαθητές του σχολείου. Στον αγιασμό παρεβρέθηκε η Αντιδήμαρχος Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Ζαχάρως, κυρία Σκαλτσά Δήμητρα . Μετά την τέλεση του Αγιασμού, η κυρία Σκαλτσά καλωσόρισε και επιβράβευσε τους εκπαιδευόμενους για την απόφασή τους να φοιτήσουν στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας και τους ευχήθηκε καλή χρονιά. Στην συνέχεια τον λόγο πήραν ο υπεύθυνος του τμήματος εκτός έδρας κύριος Αργύρης Βασίλειος και ο Υποδιευθυντής του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας κύριος Καρβουνιάρης Βασίλειος όπου με την σειρά τους υποδέχτηκαν και καλωσόρισαν τους εκπαιδευόμενους του σχολείου και τους ευχήθηκαν καλή σχολική χρονιά.
Ο Αγιασμός πραγματοποιήθηκε στον αύλιο (εξωτερικό) χώρο του σχολείου τηρώντας τα μέτρα προληπτικής προστασίας κατά του Covid-19 εφαρμόζοντας τις οδηγίες που προκύπτουν απο τις σχετικές ισχύουσες κείμενες διατάξεις.
Το Σ.Δ.Ε. Πύργου είναι Δημόσιο σχολείο με δωρεάν φοίτηση και υπάγεται στο Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων. Το σχολείο απευθύνεται σε ενηλίκους όπου μετά από φοίτηση δύο χρόνων μόνο, παίρνουν Απολυτήριο Γυμνασίου.